Soms heb je even een momentje en bekruipt je het gevoel dat de zandloper wel heel snel de korreltjes laat lopen. Dat overkwam mij toen ik het verzoek kreeg om de uitbaters en eigenaars van restaurant Onder de Linden, Wicher Wind en Laura Slob, te interviewen. Volgens de redactiecoördinator had ik ooit een jubileumboekje over het fraai gelegen horecabedrijf aan de Sneker Marktstraat geschreven.
"Dat vind ik echt geweldig, wanneer mensen dat over ons zeggen," reageert Laura op het lof voor hun kookkunsten en gastvrijheid. Het is niet alleen het verleden dat de glans van Onder de Linden bepaalt, maar ook de toekomst die de familie Wind en Slob voor ogen hebben.
In 2019 namen Wicher Wind en Laura Slob het roer volledig over van Wicher's ouders, Anne en Leny Wind. De naadloze overgang symboliseert vakmanschap, toewijding, en continuïteit in dit historische familiebedrijf.
In Onder de Linden worden gerechten met liefde en toewijding bereid. De focus ligt op vakmanschap en creativiteit, waar elk gerecht een verhaal vertelt en de gasten een onvergetelijke ervaring bezorgt.
Het prachtige terras van Onder de Linden is een magneet voor gasten van alle leeftijden. Met een mix van kwaliteit, service, en ambiance, blijft het terras een geliefde plek voor velen.
Onder de Linden omarmt een vlakkere organisatiestructuur en geeft medewerkers meer verantwoordelijkheid. De focus ligt op positiviteit en het koesteren van de unieke gastvrijheid die het restaurant kenmerkt.
1923: Klaas Schurer. 1930: familie Kingma. 1932: Klaas Schurer. ... 2019: Wicher Wind en Laura Slob nemen Onder de Linden over.
Dit artikel bevat gesponsorde content.